Conditii de utilizare


Te rugam sa citesti cu atentie termenii si conditiile de utilizare ale magazinului online wuffdesign.ro.

Accesul/vizitarea acestui website se supune Termenilor si conditiilor de utilizare, implica acceptul explicit cu privire la acestia si reprezinta intreaga intelegere (contractul) dintre parti. Palmas Prescom SRL, in calitate de autor/proprietar/administrator al website-ului www.wuffdesign.ro isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui website, precum si Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile generale, fara nici un fel de notificare prealabila. De aceea, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile actuale. Palmas Prescom SRL se obliga sa respecte toate afirmatiile facute catre utilizatori si clienti. Totodata se obliga la respectarea termenilor si conditiilor.

Palmas Prescom SRL este autorul Site-urilor si beneficiaza de toate drepturile legale recunoscute autorilor, conform legislatiei romane si internationale. In lipsa altor precizari, toate materialele, incluzand imagini, ilustratii, design-uri, icoane, fotografii, clipuri audio/video, samd sunt proprietatea sau sunt licentiate de www.wuffdesign.ro pentru a fi folosite. Continutul Site-ului, integral si/sau partial, nu poate fi reprodus, duplicat, copiat, revandut, vizitat sau exploatat in scopuri comerciale fara acceptul scris prealabil al Palmas Prescom SRL

PRIN EFECTUAREA UNEI COMEZI ATAT ONLINE, PRIN EMAIL SAU PRIN TELEFON, VA EXPRIMATI ACORDUL CU ACESTI TERMENI SI CONDITII.

Termenii si conditiile imbina toate textele de pe siteul smuff.ro cu exprimare de garantii, proprietati de produs, drepturi de retur, comunicare, securitatea datelor si altele.

 

Produsele si serviciile wuffdesign.ro

Preturile pot fi actualizate fara notificari anterioare. Intotdeauna pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel comunicat in momentul plasarii comenzii pe site-ul wuffdesign.ro. Toate preturile includ TVA (19%).

Palmas Prescom SRL isi rezerva dreptul de a acorda reduceri din pretul de vanzare al produselor pe baza codurilor de reduceri, prin sistemul propriu de acordare a voucherelor de discount sau prin sisteme ale tertilor parteneri.

Disponibilitatea produselor

 

Produsele comercializate prin intermediul wuffdesign.ro, sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala si certificat de garantie, conform legislatiei in vigoare.

In cazul in care un produs nu se mai regaseste in oferta curenta a producatorului, wuffdesign.ro isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda.

Daca produsul comandat se dovedeste a nu fi conform cu specificatiile din oferta noastra, puteti solicita returnarea acestuia pentru inlocuire sau rambursare a contravalorii.

Pentru produsele livrate gresit wuffdesign.ro va suporta costul transportului.

Detaliile cu zilele de livrare de pe site-ul magazinului nostru sunt sub forma de ghidare.

Perioada de livrare poate sa fie de la 1 zi pana la 21 zile lucratoare.

 

Articolele de zgarzi si lese sunt realizate intre 7 si 14 zile lucratoare de la comanda, deoarece sunt produse cu un design unic.Pentru ca imprimeurile difera si produsele sunt prelucrate manual , produsul finit poate avea mici variatii sau diferente in culori si textura. Fiecare produs este special si fabricat cu grija in Transilvania!

Cum comanzi

Comenzile se pot plasa direct pe site-ul wuffdesign.ro,

Comanda prin Shopping Rapid. Nu este necesara autentificarea sau crearea unui cont pentru a plasa o comanda. Orice utilizator poate face acest lucru fara vreo restrictie, prin adaugarea produselor dorite in cos, completarea si trimiterea datelor de livrare si facturare din formularul de comanda. 

Comanda prin logare in Contul de client. Contul de client care poate fi creat de vizitatori, este utilizat pentru a retine datele acestora, astfel incat la o alta comanda sa nu trebuiasca sa completeze din nou in intregime formularul de comanda, ci numai rubricile al caror continut difera.

Plata produselor. Aveti la dispozitie 4 modalitati de plata, pentru produsele achizitionate:

  • Plata prin ramburs, la livrare, CASH - platiti doar in momentul primirii comenzii, la curier, (in cazul comenzilor expediate prin curier rapid). Costul acestuia este de 5 lei.
  • Plata ramburs, la livrare cu CARD BANCAR - platiti doar in momentul primirii comenzii, la curier cu card bancar. Aceasta modalitate de plata este posibila doar pentru coletele livrate prin FanCourier, si costul acestuia este de 3 lei.
  • Plata online cu cardul - comenzile plasate pe site-ul Smuff.ro si achitate cu cardul sunt procesate de catre MobilPay in numele Smuff.ro, fara comisioane aditionale pentru clienti.
  • Plata in avans - se poate realiza prin ordin de plata. Dovada platii trebuie trimisa catre wuffdesign.ro la adresa de e-mail. In cazul platii in avans, livrarea va fi facuta dupa confirmarea platii in contul PALMAS PRESCOM SRL: 
  • Produsele comandate trebuie achitate integral, caz contrar nu se va efectua livrarea.

Ne rezervam dreptul ca in anumite cazuri sa solicitam plata in avans.